dilluns, 28 de novembre de 2011

Una gala plena de persones que “saben el que volen”!

El passat 25 de novembre, a Vilafranca del Penedès, va tenir lloc la Gala d’entrega de premis del III Concurs d’espots publicitaris sobre salut mental, impulsat pel Servei Prelaboral Entrem-hi i per l’Associació El Turó.
3, 2, 1...Acció! L’auditori de Vilafranca va acollir el darrer concurs d’espots publicitaris sobre salut mental on es va fer una reproducció de totes les candidatures i l’ambient no podia ser més festiu i engrescador! Sota el lema “Sabem el que volem”, 17 entitats de tota Catalunya que treballen per a la inclusió socio-laboral del col·lectiu de persones amb malaltia mental van presentar els seus treballs en format audiovisual on reivindicaven el seu lloc a la societat.
Aquesta innovadora iniciativa va néixer fa tres anys amb un doble objectiu: per una banda, oferir l’oportunitat al col·lectiu de persones de salut mental de formar part d’una activitat estretament vinculada a les noves tecnologies, a més de lúdica, participativa i creativa; d’altra banda, ofereix a la població en general una ocasió perfecte per conèixer la veritable naturalesa d’aquestes persones, contribuint així a l’eradicació de l’estigma que acompanya injustament a aquest col·lectiu i potenciant la seva estandardització.   
Els diferents espots presentats il·lustraven un col·lectiu ple de persones amb capacitat per decidir, participar, innovar i superar-se a sí mateixes. Aquest any, a més, el concurs presentava una nova categoria de premis a estudiants de l’ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya).
Durant l’acte, es van repartir un total de cinc premis, que van quedar configurats de la següent manera:
Categoria usuaris i professionals:
1r premi per ATRA Clínic  per l’espot “I tu?”
2n premi per ATRA  per l’espot “Retalls”
3r premi per a INTRESS per l’espot “Ser com tu, sense límits”
Premi especial del públic per al SPL ENTREM-HI per l’espot “Los chicos del SPL”
Categoria d’estudiants:
Premi únic per Laura Sisteró i Carlos Alonso per l’espot “Volem un altre punt de vista”
A l’acte hi van participar representants d’Entrem-hi, de l’Associació El Turó, del Servei de Salut Mental Sagrat Cor de Martorell, de Villablanca, de la Regidoria de Foment de l’Ocupació i de l’Ajuntament de Vilafranca.
Us animem a visitar el bloc del concurs, on podreu visualitzar els diferents espots presentats. No us els perdeu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada