dimarts, 22 de novembre de 2011

Reconeixements per a L'Olivera en Flos Olei 2012 i Catavins 2011

Per primera vegada l’oli d’oliva verge extra de L’Olivera ha obtingut el reconeixement de la guia internacional Flos Olei, edició del 2012 (propera publicació, web oficial http://www.marco-oreggia.com), amb 88 punts sobre un màxim de 97 otorgats aquest any, classificant-se entre els 5 millors de Catalunya. Flos d'Olei va ser llançada l'any 2005 i és la primera guia d'àmbit internacional dedicada als olis d'oliva verge extra de tot el món, amb un panell de tast que segueix uns estrictes mètodes de selecció, tast i avaluació dels olis d'oliva. La guia és un dels instruments més prestigiosos de divulgació i promoció de les realitats de l’oleïcultura mundial, que des d’aquest any s’edita en dos idiomes, l’italià i l’anglès.

Referent als vins de L’Olivera, volem divulgar també el reconeixament que ha rebut a la Fira Catavins Sabadell 2011, celebrada recentment. L’Agaliu 2010, un vi elaborat amb macabeu 100%, va rebre la medalla d’or de la quarta edició del concurs en la categoria de vi blanc amb fusta (criança). És la segona medalla que L’Olivera rep enguany, després del reconeixement obtingut a l’edició del juliol del Berliner Wein Trophy (medalla de plata als Primers Vins Negres 2010, categoria vi jove).

Per tastar i guadir els productes de L’Olivera es poden adquirir els lots de Nadal que la Cooperativa, com cada any per aquestes dates, elabora i comercialitza amb productes propis i d’altres productors artesans, així com procedents de centres especials de treball de la zona, donant suport a l’economia local i de qualitat, i als projectes socials i a les persones que estan darrere d’aquesta tasca (veure http://www.aalba.cat/ca/lismi.html per més informació). El catàleg de Nadal es pot consultar seguint l’enllaç en la portada de la nostra web http://www.olivera.org.

Més informació:L’Olivera Cooperativa és una cooperativa d’integració social de Vallbona de les Monges creada l’any 1974 i que des de l’any 1989 elabora vins i olis. http://www.olivera.org/.

Aquest article s'ha recollit de la pàgina web http://www.rutadelvidelleida.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada